Angsttandarts Utrecht

Bent u op zoek naar een tandarts in Utrecht, maar heeft u normaal gesproken tandarts angst in Utrecht? U bent lang niet de enige. Twintig procent van alle mensen is bang voor de tandarts. Vanwege deze angst zijn er mensen die jarenlang niet bij een tandarts komen, met alle gevolgen van dien. Tandartspraktijk de Clomp beschikt over een mogelijkheid die u wel laat ontspannen in de tandartsstoel. Kom daarom bij de angsttandarts in Utrecht en lig ontspannen in de stoel voor uw behandeling. Zo bent u niet meer bang voor de tandarts in Utrecht!

Hoe werkt het?

Als u bijzonder gespannen bent voor of tijdens een behandeling, kan de tandarts u een mengsel van zuurstof en lachgas toedienen. Dit gebeurt via een neusmasker dat u draagt tijdens de behandeling. Het mengsel heeft een geruststellende en kalmerende (sederende) werking. Daarom heet deze methode ook wel lachgassedatie. U blijft bij bewustzijn, maar u voelt zich licht en ontspannen.

Lachgassedatie is een veilige manier om rustig te worden. Het is daarom zelfs geschikt voor angstige kinderen. Verder is deze methode geschikt voor volwassen voor wie tandkundige behandeling (tijdelijk) een te grote belasting vormt. Lachgassedatie kan bijvoorbeeld helpen om kokhalsneigingen te verminderen. Ook mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking kunnen in sommige gevalleen baat hebben bij deze manier van ontspannen.

Tandartspraktijk de Clomp nabij Utrecht

U kunt bij onze tandartspraktijk in Zeist terecht voor de algemene tandheelkunde:

Maar u kunt ook bij ons terecht voor meer uitgebreide behandelingen, zoals:

 

Maak direct een afspraak

Tandartspraktijk de Clomp is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 en 12:00 uur en van 12:30 tot 16:30 uur. U bent van harte welkom als patiënt bij de angsttandarts nabij Utrecht. Bang zijn voor de tandarts in Utrecht is er bij ons niet meer bij, dat hoofdstuk kunt u volledig afsluiten dankzij onze langgassedatie! Voor meer informatie hierover kunt u altijd telefonisch of via het contactformulier contact met ons opnemen.

Inschrijven nieuwe klant Maak nu een afspraak Direct bellen