Tandarts Elias Marun

Tandarts Elias Marun studeerde tandheelkunde in Keulen in 2001. Hij werkte op verschillende locaties als tandarts voordat hij zich in 2006 vestigde in Tandartspraktijk de Clomp. In 2008 rondde hij de opleiding voor orthodontie af. Twee jaar later behaalde hij zijn master in de implantologie (Master Of Oral Medicine and Implantology). In 2011 volgde hij een opleiding om te werken met lachgas (lachgassedatie). Tandarts Marun spreekt vijf talen: Nederlands, Engels, Duits, Hebreeuws en Arabisch.

‘In onze praktijk komt een gezin, waarvan de kinderen laatst steeds aan hun moeder vroegen wanneer ze nu eindelijk naar de tandarts mochten… Natuurlijk is dat een mooi compliment. Omdat ik de diagnose graag zo goed en volledig mogelijk wil stellen, blijf ik mezelf steeds verder ontwikkelen. Zo hoef ik mijn patiënten niet voor intensievere behandelingen overal naartoe te sturen. Mensen krijgen zo de zorg die ze verdienen.’

Tandarts

Stanley Pranoto

StanleyTandarts Stanley Pranoto studeerde af aan het Academisch Centrum Amsterdam. Aan het ACTA heeft Stanley de klinische verdieping Endodontologie gevolgd. Zijn wetenschappelijke verdieping heeft plaatsgevonden bij de sectie Sociale Tandheelkunde, waar hij onderzoek heeft gedaan naar de relatie tussen de mondgezondheid en kwaliteit van leven bij mensen met een kunstgebit.
Tijdens zijn opleiding heeft Stanley de Hokwerda award 2014 gewonnen, een prijs die wordt uitgereikt voor een innovatief idee ter bevordering van de tandheelkunde. Daarnaast is hij initatiefnemer van De Startende Tandarts.com.

Mondhygiëniste

Jamila Karim

JamilaJamila Karim is 2002 afgestudeerd aan de Hoge school van Utrecht als mondhygiëniste, in 2005 aan UMS st. Radboud universitiet in Nijmegen als kindertandvergorgende (ktv) en 2008 heeft ze het Bachelor of Health traject afgerond aan Hoge school van Utrecht. van 2003 tot 2010 is in verschillende praktijken parttime werkzaam geweest en sinds 2013 kt ze bij ons praktijk in Zeist.

Assistentes

Mirjam de Koning

MirjamWij laten mensen zijn wie ze zijn. Dat is vermoedelijk de reden waarom patiënten zich hier op hun gemak voelen.’

 

Fatima Harmane

Fatima‘Het mooiste van mijn werk vind ik dat patiënten vaak vrolijk en met een fijn gevoel de deur uit stappen.’

Inschrijven nieuwe klant Maak nu een afspraak Direct bellen