Implantaat in Utrecht zetten

Wilt u een implantaat in Utrecht of omgeving laten zetten bij een gespecialiseerde en ervaren tandarts? U kunt te allen tijde terecht bij Tandartspraktijk de Clomp in Zeist. Een implantaat laten zetten is niet niks en verdient de nodige voorbereiding en instructies. Allereerst legt één van onze tandartsen u daarom uitgebreid uit wat we gaan doen en waarom u een implantaat nodig heeft. We bekijken of er meerdere implantaten vereist of gewenst zijn en gaan vervolgens met de behandeling starten op een dag naar keuze.

Wat houdt een implantaat in?

Een implantaat vervangt een afwezige tandwortel en wordt als een schroef in de kaak gebracht. Het is dus een soort kunstwortel. Implantaten worden gemaakt van een lichaamsvriendelijk materiaal, zoals titanium. Soms zijn ze voorzien van een keramische laag. Het implantaat geeft houvast aan kronen, bruggen of prothesen. In de folder Implantaten van het Ivoren Kruis leest u meer over deze ‘kunstwortel’.

Al onze behandelingen

Naast het plaatsen van implantaten kunt u ook zeker bij Tandartspraktijk de Clomp terecht voor algemene tandheelkunde:

De ruime vakkennis binnen onze praktijk zorgt ervoor dat u bij ons ook terecht kunt voor veel meer dan de reguliere tandartsbehandelingen. Zo kunt u ook bij terecht voor:

  • Esthetische tandheelkunde: facing en bleken
  • Beugels voor volwassenen en kinderen
  • Behandelingen van angstige kinderen en volwassenen met lachgas
  • Implantaten en protheses op implantaten


Contact opnemen

Wilt u graag bij Tandartspraktijk de Clomp een implantaat nabij Utrecht laten zetten? Dan kunt u via onderstaande buttons een afspraak maken voor deze behandeling of u inschrijven als nieuwe klant bij onze tandartspraktijk. Daarnaast kunt u ons telefonisch bereiken via (030) 695 74 30. Ook bij acute klachten kunt u ons bereiken door voor 10.00 uur ’s ochtends te bellen, dan kunt u op dezelfde dag nog geholpen worden. Bij dringende klachten buiten de openingstijden kunt u contact opnemen met de doktersdienst: 0900 15 15.

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 12.00 uur en van 12.30 tot 16.30 uur.

Inschrijven nieuwe klant Maak nu een afspraak Direct bellen