Implantologie Odijk

Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts, en dan wel een die gespecialiseerd is in implantologie? Dan bent u bij Tandartspraktijk de Clomp aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in implantologie rondom Odijk en helpen u hier dan ook graag mee. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op, dan vertellen wij u graag alles.

Implantologie en meer

Naast algemene tandheelkunde, waaronder reguliere controle, het vullen van gaatjes en het plaatsen van kronen en bruggen, kunt u bij ons ook terecht voor specifiekere behandelingen. Door onze ruime ervaring met implantologie in Odijk en als algemene tandartsen, kunnen wij u onder andere ook de volgende behandelingen bieden:

  • Behandelingen van angstige kinderen en volwassenen met lachgas
  • Esthetische tandheelkunde: facing en bleken
  • Implantaten en prothesen op implantaten
  • Beugels voor volwassenen en kinderen

 • Gebitsverzorging is meer dan poetsen alleen

  Een goede gebitsverzorging begint bij het poetsen van de tanden, minimaal twee keer per dag. We eten namelijk de hele dag door en nemen daarbij ook vaak iets te drinken. Al dit voedsel is niet altijd even gezond en de suikers en zuren in deze producten plegen voortdurend een aanslag op uw gebit. Met het poetsen en daarnaast ook uw tanden stoken en flossen houdt u een gezond gebit. Ook het regelmatig verwijderen van tandplak en tandsteen helpt bij het behoud van uw tanden en kiezen en daarom doet u er goed aan om regelmatig een bezoekje aan de tandarts te brengen. Ook wanneer u liever niet naar de tandarts gaat is het toch verstandig om regelmatig te gaan. Kies dan ook voor een tandarts waarbij u zich prettig voelt en die begrip heeft voor uw ongemakkelijke gevoel.

  Schrijf u in als patiënt!

  Bent u op zoek naar een tandarts die is gespecialiseerd in implantologie in Odijk? Neem dan vandaag nog contact op met Tandartspraktijk de Clomp of meldt u direct aan als nieuwe patiënt. Heeft u acute klachten? Bel ons dan voor 10:00 uur, zodat wij u dezelfde dag nog kunnen helpen.