Implantologie Utrecht

Zoekt u een tandarts die u van dienst kan zijn met zijn specialisme in implantologie rondom Utrecht? Zoek dan niet verder, wij van Tandartspraktijk de Clomp zijn de specialisten die u zoekt. Met ons specialisme in implantologie zijn wij al jaren patiënten in de regio Utrecht van dienst en wij helpen ook u. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Implantologie en meer

Bij ons kunt u terecht voor algemene tandheelkunde, voor bijvoorbeeld een reguliere controle, het vullen van een gaatje of het plaatsen van kronen en bruggen. Maar bij ons kunt u ook terecht voor zeer specifieke behandelingen. Wij hebben namelijk ruime ervaring met implanologie in Utrecht maar ook als algemene tandartsen. Daardoor kunnen wij u ook de volgende behandelingen bieden:

  • Behandelingen van angstige kinderen en volwassenen met lachgas
  • Esthetische tandheelkunde: facing en bleken
  • Implantaten en prothesen op implantaten
  • Beugels voor volwassenen en kinderen

 • Gebitsverzorging is meer dan goed poetsen

  Twee keer per dag poetsen, u kent het wel. Maar daar begint een goede gebitsverzorging pas. We eten en drinken namelijk de hele dag door verschillende soorten voedsel. En niet al het voedsel dat we nuttigen is even gezond. De suikers en zuren in deze producten plegen voortdurend een aanslag op uw gebit. Met het poetsen en daarnaast ook uw tanden stoken en flossen behoudt u een gezond gebit. Ook het regelmatig verwijderen van tandplak en tandsteen helpt bij het behoud van uw tanden en kiezen en daarom doet u er goed aan om regelmatig een bezoek aan de tandarts te brengen. Ook wanneer u liever niet naar de tandarts gaat is het toch verstandig om regelmatig te gaan. Kies dan ook voor een tandarts waarbij u zich prettig voelt en die begrip heeft voor uw ongemakkelijke gevoel.

  Wordt ook patiënt!

  Zoekt u een betrokken tandarts, die uw klachten kan verhelpen? Bent u daarbij ook op zoek naar een specialist in implantologie in Utrecht? Dan bent u op zoek naar Tandartspraktijk de Clomp. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op of schrijf u direct in als patiënt.