Implantologie Zeist

Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts, met name één die gespecialiseerd is in implantologie? Dan bent u bij Tandartspraktijk de Clomp aan het juiste adres. Wij zijn een specialist implantologie in Zeist en helpen u graag verder. Wij zijn een bloeiende praktijk in Zeist waarbij ruime aandacht voor iedereen voorop staat.

Over Tandartspraktijk de Clomp

Naast algemene tandheelkunde, waaronder reguliere controle, het vullen van gaatjes en kronen en bruggen, kunt u bij ons ook terecht voor specifiekere behandelingen. Dankzij de ruime vakkennis in onze praktijk kunnen wij u veel behandelingen aanbieden, waaronder:

  • Behandelingen van angstige kinderen en volwassenen met lachgas
  • Esthetische tandheelkunde: facing en bleken
  • Implantaten en prothesen op implantaten
  • Beugels voor volwassenen en kinderen

Gebitsverzorging

We nuttigen tegenwoordig de hele dag door eten en drinken en deze voedingsmiddelen zijn niet altijd even gezond. De suikers plegen voortdurend aanslag op uw gebit en het is van belang dat u twee maal per dag uw tanden goed poetst. Met het poetsen en daarnaast ook uw tanden stoken en flossen houdt u een gezond gebit. Ook het regelmatig verwijderen van tandplak en tandsteen helpt bij het behoud van uw tanden en kiezen en daarom doet u er goed aan om regelmatig een bezoekje aan de tandarts te brengen. Bent u niet ingeschreven bij een tandarts of heeft u geen plezier bij uw huidige tandarts? Kies dan voor een andere tandarts, waarbij u zich wel prettig voelt.

Inschrijven als nieuwe klant

Wilt u zich graag inschrijven als nieuwe klant? Vult u dan het online inschrijfformulier in. Na het ontvangen daarvan nemen wij contact met u op om uw inschrijving te bevestigen. Wij zijn maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 12:00 uur en van 12:30 tot 16:30 uur. Heeft u acute klachten? Dan doet u er goed aan om voor 10:00 uur ’s morgens contact op te nemen, dan kunnen wij u op dezelfde dag nog behandelen. Tandartspraktijk de Clomp heeft u van harte welkom als patiënt!

Inschrijven nieuwe klant Maak nu een afspraak Direct bellen