Kunstgebit Utrecht

Bent u op zoek naar een specialist voor een kunstgebit in Utrecht? Zoek dan niet verder, bij Tandartspraktijk de Clomp zit u goed. Wij helpen u graag een goed passend en comfortabel kunstgebit. In onze praktijk staat u als patiënt altijd voorop. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Kunstgebitten en meer

Bij ons kunt u terecht voor algemene tandheelkunde, voor bijvoorbeeld een reguliere controle, het vullen van een gaatje of het plaatsen van kronen en bruggen. Maar bij ons kunt u ook terecht voor zeer specifieke behandelingen. Wij hebben namelijk ruime ervaring als tandheelkundig specialisten en kunnen ook alles voor uw kunstgebit in Utrecht regelen. Door onze ervaring en specialismen kunt u ook bij ons terecht voor onder andere:

  • Behandelingen van angstige kinderen en volwassenen met lachgas
  • Esthetische tandheelkunde: facing en bleken
  • Implantaten en prothesen op implantaten
  • Beugels voor volwassenen en kinderen

 • Gebitsverzorging is meer dan goed poetsen

  Twee keer per dag poetsen, u kent het wel. Maar daar begint een goede gebitsverzorging pas. We eten en drinken namelijk de hele dag door verschillende soorten voedsel. En niet al het voedsel dat we nuttigen is even gezond. De suikers en zuren in deze producten plegen voortdurend een aanslag op uw gebit. Met het poetsen en daarnaast ook uw tanden stoken en flossen behoudt u een gezond gebit. Ook het regelmatig verwijderen van tandplak en tandsteen helpt bij het behoud van uw tanden en kiezen en daarom doet u er goed aan om regelmatig een bezoek aan de tandarts te brengen. Ook wanneer u liever niet naar de tandarts gaat is het toch verstandig om regelmatig te gaan. Kies dan ook voor een tandarts waarbij u zich prettig voelt en die begrip heeft voor uw ongemakkelijke gevoel.

  Wordt ook patiënt!

  Zoekt u een specialist voor uw kunstgebit in Utrecht? Kies dan voor ons, wij halen alles uit de kast om u te voorzien van een kunstgebit dat perfect zit. Nooit meer problemen dus. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op of schrijf uzelf direct in als patiënt.