Narcose tandarts Utrecht

Heeft u last van (ernstige) angst voor de tandarts? Woont u in de omgeving van Utrecht en gaat u eigenlijk het liefst onder narcose bij uw tandarts in Utrecht? Om op die manier geen vervelende ervaring op te lopen of bewust pijn te ervaren? Dan is de tandarts waarbij u onder narcose mag nabij Utrecht dé oplossing voor u! Tandartsangst kan ervoor zorgen dat mensen soms jarenlang niet een bezoek aan de tandarts brengen en dat brengt natuurlijk alleen maar meer problemen met zich mee. Daarom heeft tandartspraktijk de Clomp vlakbij Utrecht tandartsbehandelingen onder lichte narcose ingevoerd. Wij vinden het belangrijk dat u wel naar de tandarts komt en dan denken we graag met u mee om dat een stuk prettiger en minder spannend voor u te maken!

Ontspannen met lachgas

De narcose tandarts in Utrecht gaat als volgt te werk bij mensen die enorm veel spanningen voor de tandarts ervaren. Er wordt een mengsel van zuurstof en lachgas toegediend via een neusmasker dat u draagt tijdens de behandeling. Het mengsel heeft een geruststellende en kalmerende (sederende) werking. Daarom heet deze methode ook wel lachgassedatie. Het is geen echte narcose, want u blijft wel bij bewustzijn, maar u voelt zich licht en ontspannen. U wordt hiermee als het ware geremd om u zorgen te maken over wat er gebeurd. En dat is vaak precies genoeg om rustig en ontspannen uw tandartsbehandeling te ondergaan.

Van tevoren bespreekt de tandarts precies met u wat er tijdens een behandeling met lachgas gebeurt. Ook zal hij vragen naar uw gezondheid en medicijngebruik. Het advies is om vooraf aan de behandeling niet teveel te eten. Nuchter blijven hoeft niet; een licht ontbijt of lunch is prima voor onze “tandarts narcose” nabij Utrecht.

Onze behandelingen

Wij zijn een allround tandartspraktijk voor jong en oud en helpen u graag verder op het gebied van mondverzorging. De kennis en kunde van onze tandartsen maakt dat u bij ons voor diverse behandelingen terecht kunt, namelijk:

 

Contact opnemen

Indien u nog op zoek bent naar een goede tandarts – met onder narcose opties – in Utrecht kunt u zich ten alle tijden inschrijven bij Tandartspraktijk de Clomp. Bij ons is er geen wachtlijst en is iedereen welkom. Meer weten over de tandarts narcose of een behandeling? U kunt ons altijd even bellen op (030) 695 74 30.

Inschrijven nieuwe klant Maak nu een afspraak Direct bellen