Tandarts in gezondheidscentrum Zeist-West

Tandartspraktijk de Clomp maakt deel uit van Gezondheidscentrum Zeist-West. Daar werken we samen met andere zorgverleners – zoals huisartsen, fysiotherapeuten, logopedisten en psychologen – aan de gezondheid van mensen in Zeist en omgeving. Onze praktijkruimte is ruim en comfortabel ingericht, wat maakt dat onze patiënten en wijzelf ons hier thuis voelen.

gebouw

 

Actuele en moderne tandheelkunde

Zorgvuldige behandeling en nazorg vormen de basis van ons medisch denken en handelen. Ons team volgt regelmatig na- en bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.
Binnen de praktijk maken we gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit. Onze tandvervangende producten (kronen, bruggen en prothesen) worden gemaakt door een uitstekend tandtechnisch laboratorium in Woudenberg.

Wij staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT). Verder zijn we aangesloten bij de Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (NMT), de beroepsvereniging voor tandartsen en tandartsspecialisten. Wij hanteren ook de klachtenregeling van het NMT.

 

erkend leerbedrijf

Inschrijven nieuwe klant Maak nu een afspraak Direct bellen