Tandarts Bunnik

Op zoek naar een tandarts in Bunnik? Voor de beste mondzorg en behandelingen bent u welkom bij Tandartspraktijk de Clomp. In onze moderne tandartspraktijk kunt u terecht voor allerlei tandheelkundige behandelingen. Voor zowel jong als oud hebben wij ruime aandacht.

Alle behandelingen bij tandarts in Bunnik

Bij Tandartspraktijk De Clomp werken enkelgespecialiseerde tandartsen. Bij ons kunt u terecht bij allerlei algemene tandheelkundige behandelingen. Van reguliere controle tot mondhygiëne, van gaatjes vullen tot wortelkanaalbehandelingen en van het plaatsen van kronen en bruggen tot kunstgebitten en andere prothesen; Tandartspraktijk de Clomp staat voor u klaar.

Speciale behandelingen

Dankzij onze ruime praktijkkennis bieden wij daarnaast nog vele speciale behandelingen:

  • Beugels voor volwassenen en kinderen;
  • Behandeling van kinderen en angstige personen met lachgas;
  • Implantaten en prothesen op implantaten.
  • Kronen en brugge;.
  • Esthetische tandheelkunde (facing en bleken).

Openingstijden en bereikbaarheid van Tandartspraktijk de Clomp

Tandartspraktijk de Clomp is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 en 12:00 uur en van 12:30 tot 16:30 uur. Acute klachten? Bel dan als het kan voor 10:00 uur ’s morgens. In dat geval kunt u op dezelfde dag uw klacht laten beoordelen en behandelen door de tandarts. Bij dringende klachten buiten de openingstijden kunt u contact opnemen met de doktersdienst, tel. 0900 15 15.

Geen wachtlijst; schrijf u nu in

U kunt zich altijd inschrijven bij Tandartspraktijk de Clomp, wij hebben geen wachtlijsten. Neem contact met ons op via onderstaande buttons en wij nemen binnen een werkdag contact met u op om uw afspraak of inschrijving te bevestigen. Wij heten u graag van harte welkom bij de tandarts in Bunnik

Inschrijven nieuwe klant Maak nu een afspraak Direct bellen