Tandarts De Bilt

Bent u op zoek naar een goede tandarts nabij De Bilt? Misschien bent u niet meer tevreden met uw huidige tandarts of bent u recentelijk verhuisd naar de Bilt. Maak dan eens kennis met tandartspraktijk de Clomp. Wij zijn een allround tandartspraktijk voor jong en oud met ruime aandacht voor iedereen. Bij ons zit iedereen ontspannen in de stoel, omdat wij onze behandelingen ook aanbieden voor mensen met angst voor de tandarts. Wij werken met een lachgassedatie, een mengsel van zuurstof en lachgas, wat een geruststellende en kalmerende werking heeft. Bij Tandartspraktijk de Clomp weet u zeker dat uw gebit in goede handen is, want wij werken alleen maar met de meest hoogstaande apparatuur en materialen. Als u kiest voor ons als de tandarts in de buurt van de Bilt, kiest u voor de gezondheid van uw gebit. Wilt u meer weten over wat onze tandartsen voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de diensten die we u aanbieden.

Het onderhoud van uw gebit

Tegenwoordig eten en drinken we de hele dag door, waardoor het juiste onderhoud van uw gebit heel erg belangrijk is. Om uw tanden mooi en gezond te houden is het belangrijk om uw tanden goed te poetsen en ook niet te vergeten om te flossen. Alle voedingsmiddelen die u nuttigt zorgen er voor dat uw gebit aangetast wordt. Naast het tweemaal per dag poetsen van uw gebit, doet u er goed aan om uw gebit met regelmaat te laten controleren, zowel door een tandarts als door een mondhygiëniste. Wanneer u uw gebit zelf goed verzorgt en twee keer per jaar een bezoekje brengt aan deze tandarts nabij de Bilt, houdt u de gezondheid van uw gebit goed in de hand.

De tandarts nabij de Bilt

Het laten controleren van uw tanden kunt u het beste laten doen door een tandarts nabij de Bilt die beschikt over de juiste kennis en kunde. Daarvoor bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Zo werken wij samen met andere zorghulpverleners in de regio Zeist, zodat we met z’n allen kunnen werken aan de gezondheid van de bewoners van deze omgeving. Daarnaast doen we er alles aan om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelen en daarom volgt ons team regelmatig bijscholingscursussen. Wij staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen en is onze tandartsenpraktijk aangesloten bij de Nederlandse Maatschappij tot bevordering van de Tandheelkunde. Heeft u een klacht? Wij hanteren de klachtenregeling van het NMT.

Dankzij de ruime vakkennis van de gespecialiseerde tandartsen van Tandartspraktijk de Clomp, kunt u bij ons terecht voor allerlei tandheelkundige behandelingen:

  • Reguliere controle en mondhygiëne
  • Gaatjes vullen
  • Kronen en bruggen
  • Wortelkanaalbehandelingen
  • Kunstgebitten en andere prothesen
  • Esthetische tandheelkunde (facings en bleken)
  • Beugels voor volwassenen en voor kinderen
  • Implantaten en prothesen

 

Tandartsangst

Veel mensen zijn bang voor de tandarts, maar liefst 40% van de Nederlandse volwassenen is bang voor een bezoekje aan de tandarts. Dat betekent ook dat sommige angstige mensen het uitstellen om naar de tandarts te gaan, waardoor de problemen met het gebit zich opstapelen. Om het brengen van een bezoekje aan de tandarts nabij de Bilt wat aangenamer te maken voor mensen die angstig zijn voor de tandarts, werken wij met lachgassedatie. Deze methode is erg geschikt voor angstige kinderen, volwassenen en verstandelijk gehandicapten. Dankzij het gebruik van lachgas zult u ontspannen op de stoel zitten, waardoor het bezoek aan de tandarts nabij de Bilt een stuk aangenamer wordt. Lachgas zorgt er voor dat het angstgevoel verdwijnt.

Inschrijven als nieuwe klant

Heeft u interesse in de mogelijkheden van deze tandarts nabij De Bilt en heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u via de website het contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op zodat we uw vragen kunnen beantwoorden. Wilt u zich graag inschrijven als nieuwe klant? Wij hebben geen wachtlijsten, dus uw inschrijving kunt u heel gemakkelijk online regelen. Als u zich bij ons inschrijft, bent u al snel aan de beurt. Neem via onderstaande buttons contact met ons op, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk voor het maken van een afspraak. Wij heten u van harte welkom in onze praktijk.

Inschrijven nieuwe klant Maak nu een afspraak Direct bellen