Tandarts De Bilt

Bent u op zoek naar een goede tandarts nabij De Bilt? Maak dan eens kennis met Tandartspraktijk de Clomp. Wij zijn een allround tandarts voor jong en oud met ruime aandacht voor iedereen. Bij ons zit iedereen ontspannen in de stoel, omdat wij onze behandelingen ook aanbieden voor mensen met angst voor de tandarts. Wij werken met een lachgassedatie, een mengsel van zuurstof en lachgas, wat een geruststellende en kalmerende werking heeft. Bij Tandartspraktijk de Clomp weet u zeker dat uw gebit in goede handen is.

Tandartspraktijk de Clomp

Tegenwoordig eten en drinken we de hele dag door. Om uw tanden mooi en gezond te houden is het belangrijk om uw tanden goed te poetsen en ook niet te vergeten om te flossen. Daarnaast doet u er goed aan om uw gebit met regelmaat te laten controleren. Dit kunt u het beste laten doen door een tandarts die beschikt over de juiste kennis en kunde. Daarvoor bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Wij doen er alles aan om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelen en daarom volgt ons team regelmatig bijscholingscursussen.

Onze behandelingen

Dankzij de ruime vakkennis van de gespecialiseerde tandartsen van Tandartspraktijk de Clomp, kunt u bij ons terecht voor allerlei tandheelkundige behandelingen:

Naast deze behandelingen kunt u bij Tandartspraktijk de Clomp ook terecht voor het bleken van uw tanden, een beugel of implantaten

Inschrijven als nieuwe klant

Heeft u interesse in de mogelijkheden van deze tandarts nabij De Bilt en heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u via de website het contactformulier invullen. Wilt u zich graag inschrijven als nieuwe klant? Wij hebben geen wachtlijsten, dus uw inschrijving kunt u heel gemakkelijk online regelen. Neem via onderstaande buttons contact met ons op, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk voor het maken van een afspraak. Wij heten u van harte welkom in onze praktijk.

Inschrijven nieuwe klant Maak nu een afspraak Direct bellen