Tandarts de Clomp Zeist

Tegenwoordig eten en drinken we de hele dag door. Al deze voedingsmiddelen zijn een voortdurende aanslag op uw gebit en kunnen dan ook voor schade zorgen. Om uw gebit gezond te houden doet u er goed aan om regelmatig uw gebit te laten controleren. Bent u op zoek naar een tandartspraktijk in Zeist? Dan is Tandarts de Clomp in Zeist precies de praktijk die u zoekt. Tandartspraktijk de Clomp is een bloeiende praktijk in Zeist, met ruime aandacht voor iedereen. Ook kinderen en mensen met angst voor de tandarts kunnen bij ons terecht. Sindskort wij met lachgas, wat ervoor zorgt dat mensen zich gemakkelijker kunnen ontspannen tijdens een behandeling.

Behandelingen van Tandartspraktijk de Clomp

Bij Tandartspraktijk de Clomp kunt u terecht voor algemene tandheelkunde voor zowel volwassen en kinderen

Onze ruime vakkennis binnen de praktijk maakt dat wij u veel meer kunnen bieden dan reguliere behandelingen alleen. Kijk voor al deze mogelijkheden onder het kopje ‘behandelingen’.

Openingstijden en bereikbaarheid

Tandartspraktijk de Clomp is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 12:00 uur en van 12:30 tot 16:30 uur. Heeft u acute klachten? Bel dan, als het mogelijk is, voor 10:00 uur ’s morgens. In dat geval kunt u dezelfde dag nog terecht om uw klachten te laten beoordelen en behandelen door één van onze tandartsen. Bij dringende klachten buiten de openingstijden kunt u contact opnemen met de doktersdienst: 0900 – 15 15.

Geen wachtlijsten

Bij tandarts de Clomp in Zeist bent u van harte welkom als nieuwe patiënt. Wilt u zich inschrijven als nieuwe klant? Gebruik dan onderstaande button om met ons in contact te komen. Wij zullen dan uw inschrijving bevestigen en een afspraak met u inplannen. Voor meer informatie over de praktijk kunt u altijd even contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

Inschrijven nieuwe klant Maak nu een afspraak Direct bellen