Tandarts Odijk

Bent u niet tevreden bij uw huidige tandarts en om deze reden op zoek naar een nieuwe tandarts nabij Odijk? Dan bent u bij Tandartspraktijk de Clomp aan het juiste adres. In onze moderne tandartspraktijk kunt u terecht voor allerlei tandheelkundige behandelingen. Zowel jong en oud geven wij ruime aandacht en bieden wij de beste mondzorg en behandelingen. Middels onze algemene en specifieke behandelingen helpen wij uw gebit gezond te houden. Twijfel niet langer en schrijf u vandaag nog in bij Tandartspraktijk de Clomp.

Behandelingen bij Tandartspraktijk de Clomp

Bij Tandartspraktijk de Clomp werken enkel gespecialiseerde tandartsen, welke altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Bij ons kunt u terecht voor allerlei algemene tandheelkundige behandelingen:

Naast deze algemene behandelingen kunt u ook bij ons terecht voor meer specifieke behandelingen, zoals:

 • Behandelingen van angstige kinderen en volwassenen met lachgas
 • Esthetische tandheelkunde: facing en bleken
 • Implantaten en prothesen op implantaten
 • Beugels voor volwassenen en kinderen
 • Bang voor de tandarts?

  Veel mensen zijn bang voor de tandarts en zij ontwijken deze dan ook. Toch is het belangrijk om regelmatig uw gebit te laten controleren. Om deze reden werken wij bij Tandartspraktijk de Clomp met lachgas. Dit mengsel van zuurstof en lachgas maakt dat u ontspannen in de tandartsstoel zit. U bent helemaal ontspannen en bij ons in goede handen.

  Contact opnemen

  U kunt zich ten alle tijden inschrijven bij Tandartspraktijk de Clomp. Wij hanteren geen wachtlijsten en na inschrijving nemen wij direct contact met u op om deze te bevestigen. Via onderstaande buttons kunt u contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak of om u in te schrijven. Wij heten u van harte welkom bij onze tandarts in Odijk.

  Inschrijven nieuwe klant Maak nu een afspraak Direct bellen