Tandarts Soesterberg

Om uw gebit schoon en gezond te houden doet u er goed aan om dit regelmatig te laten controleren door een tandarts. Voor de beste mondzorg en behandelingen bent u bij Tandartspraktijk de Clomp aan het juiste adres. Wij zijn een tandarts nabij Soesterberg, waar u terecht kunt voor verschillende tandheelkundige behandelingen. In onze moderne tandartspraktijk krijgen zowel jong en oud ruime aandacht en weet u zeker dat uw gebit in goede handen is.

Behandelingen bij tandarts in Soesterberg

Bij Tandartspraktijk de Clomp werkt een team van gespecialiseerde tandartsen. Wij volgen regelmatig bijscholingscursussen, om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. U kunt bij ons terecht voor allerlei algemene tandheelkundige behandelingen. Van reguliere controle tot mondhygiëne en van gaatjes vullen tot wortelkanaalbehandelingen. Tandartspraktijk de Clomp staat voor u klaar. Dankzij onze gespecialiseerde tandartsen kunnen wij u nog meer behandelingen bieden, waaronder:

Dankzij onze behandelingen met lachgas zit iedereen bij ons ontspannen in de stoel. Het is een veilige manier om rustiger te worden en u zult zich tijdens de behandeling dan ook zeer ontspannen voelen. Zo kunt u, ook wanneer u bang voor de tandarts bent, met een gerust hart bij ons langs komen.

Openingstijden en bereikbaarheid

Tandartspraktijk de Clomp is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 12:00 uur en van 12:30 tot 16:30 uur. Heeft u acute klachten? Bel dan voor 10:00 uur ’s morgens, dan kunnen wij u op dezelfde nog helpen. Bij dringende klachten buiten de openingstijden kunt u contact opnemen met de doktersdienst via 0900 – 15 15.

Contact opnemen

Dus bent u nog op zoek naar een tandarts nabij Soesterberg en bent u benieuwd of u nog bij Tandartspraktijk de Clomp terecht kunt? Neemt u dan eens telefonisch contact met ons op via 030 – 695 74 30 of mail naar info@declomp.nl, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Inschrijven nieuwe klant Maak nu een afspraak Direct bellen