Tandarts Utrecht

Tegenwoordig eten we de hele dag door en daarom is het belangrijk om uw gebit goed te onderhouden. Dit doet u niet alleen door iedere dag goed te poetsen, maar ook door regelmatig naar de tandarts te gaan. Bent u niet tevreden bij uw huidige tandarts en op zoek naar een nieuwe tandarts in Utrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Tandartspraktijk de Clomp is een bloeiende en moderne tandartspraktijk met gespecialiseerde tandartsen. Wij hebben ruime aandacht voor iedere patiënt en helpen door middel van allerlei tandheelkundige behandelingen dat u een gezond gebit houdt. Bij ons bent u er van verzekerd dat uw gebit in goede handen is.

Tandartspraktijk in Utrecht gezocht?

Wij zijn een allround tandartspraktijk voor jong en oud en helpen u graag verder op het gebied van mondverzorging. De kennis en kunde van onze tandartsen maakt dat u bij ons voor diverse behandelingen terecht kunt, namelijk:

Angst voor de tandarts?

Ruim 20% van alle mensen is bang voor de tandarts. Om deze reden zijn er veel mensen die de tandarts ontwijken, terwijl het juist zo belangrijk is om uw gebit goed te onderhouden. Daarom beschikt Tandartspraktijk de Clomp over een mogelijkheid waardoor u ontspannen in de tandartsstoel zit. Wij kunnen u namelijk een mengsel van zuurstof en lachgas toedienen, wat een geruststellende en kalmerende werking heeft. U voelt zich ontspannen en kunt er op vertrouwen dat u in goede handen bent.

Geen lange wachtlijsten

Indien u nog op zoek bent naar een goede tandarts in Utrecht kunt u zich ten alle tijden inschrijven bij Tandartspraktijk de Clomp. Bij ons is er geen wachtlijst en is iedereen welkom. Via onderstaande buttons kunt u met ons in contact komen of zich inschrijven bij onze praktijk. Wij nemen, na het ontvangen van uw aanmelding, zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Inschrijven nieuwe klant Maak nu een afspraak Direct bellen