Tandarts Utrecht

Bent u niet tevreden met uw huidige tandarts en bent u op zoek naar een nieuwe tandarts in Utrecht? Dan bent u bij ons van tandartspraktijk de Clomp aan het juiste adres. Tandartspraktijk de Clomp is een bloeiende en moderne tandartspraktijk in Utrecht met een gespecialiseerde tandartsen. Wij hebben ruime aandacht voor elke patiënt en helpen door middel van tandheelkundige behandelingen en het herstellen van een gezonde gebit. Bij ons bent u er van verzekerd dat uw gebit in goede handen is. Twijfel niet langer en schrijf je vandaag nog in bij goede tandarts in Utrecht. Wilt u meer weten over deze goede tandarts in Utrecht? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan ​​u graag te woord.

Het belang van een goede tandarts in Utrecht

Tegenwoordig eten we de hele dag door en daarom is het belangrijk om je gebit goed te onderhouden. Dit doet u niet alleen, maar ook door de tandarts te gaan. Alle voedingsmiddelen vormen een heuse aan slag op het gebit en hoeven. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een goede tandarts in Utrecht, zoals de tandartsen van tandartspraktijk de Clomp uit Utrecht. Uw gebit moet immers ook jarenlang mee gaan, dus uw tanden controleren goed gecontroleerd en behandeld worden door een specialist.

Tandarts in Utrecht gezocht?

Wij zijn een allround tandartspraktijk voor jong en oud en helpen u graag verder op het gebied van mondverzorging. Bij ons kunt u terecht voor allerlei algemene tandheelkundige behandelingen. Van het vullen van een gaatje naar het plaatsen van een geboorterecht. Tandartspraktijk de Clomp is onderdeel van het Gezondheidscentrum Zeist-West en werkt samen met andere zorgverleners aan de gezondheid van de mensen die wonen in Zeist, Utrecht en omgeving. Om onze kennis up-to-date om te weten onze functies met regelmaat verschillende na- en bijscholingscursussen. De kennis en kunde van onze tandartsen zorgt ervoor dat je bij ons voor diverse behandelingen kunt kunt komen, namelijk:

  • Reguliere controle en mondhygiëne
  • Gaatjes vullen
  • Kronen en bruggen
  • Wortelkanaalbehandelingen
  • Kunstgebitten en andere prothesen
  • Esthetische tandheelkunde (facings en bleken)
  • Beugels voor volwassenen en kinderen
  • Implantaten en prothesen

 

Kwaliteit is gegarandeerd

Kwaliteit is belangrijk. Daarom werken met materialen en apparatuur van de meest hoogstaande kwaliteit. Al onze tand vervangende producten worden dan ook gemaakt door een uitstekend tandtechnisch laboratorium. Deelname staan ​​we ook nog even geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen en zijn we de Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Tandheelkunde. Als u op zoek bent naar een goede tandarts in Utrecht, kiest u voor uw tandarts voor de tandartspraktijk de Clomp nabij Utrecht.

Angst voor de tandarts?

Ruim 20% van alle mensen is bang voor de tandarts. Om deze reden zijn er veel mensen die de tandarts ontwijken, omstandigheden het juist zo belangrijk is om je gebit goed te onderhouden. Uw gebit moet immers nog jarenlang mee gaan. Daarom ook van Tandartspraktijk de Clomp over een mogelijkheid die u ontspannen in de tandartsstoel zit. Wij kunnen u een mengsel van zuurstof en lachgas toedienen, wat een geruststellende en kalmerende werking heeft. U voelt zich ontspannen en kunt er op vertrouwen dat u in goede handen bent gebogen. Het gebruik van lachgassedatie is niet geschikt voor kinderen die heel bang zijn voor de tandarts en voor volwassenen die de behandeling van de tandarts in Utrecht erg vervelend vinden. Ook emotioneel gehandicapten heeft veel baat in mogelijkheid tot lachgas.

Geen lange wachtlijsten

Indien u nog op zoek bent naar een goede tandarts in Utrecht, kunt u zich inschrijven voor alle tijden inschrijven bij Tandartspraktijk de Clomp. Bij ons is er geen enkele wachtlijst en is iedereen welkom. Via onderstaande knoppen kunt u contact opnemen met ons van ons aanmelden. Wij nemen u toe, contact opnemen met u op voor het maken van een afspraak. Heeft u een vraag van opmerking voor één van de tandartsen van tandartspraktijk de Clomp in Utrecht? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over wat we kunnen gebruiken voor de gezondheid van uw gebit.

Inschrijven nieuwe klant Maak nu een afspraak Direct bellen