Tandartsen in Zeist

Bent u op zoek naar een tandarts in Zeist? Tandartspraktijk De Clomp is een bloeiende praktijk in Zeist Bij onze tandartsen in Zeist kunt u terecht voor algemene tandheelkunde voor volwassenen en kinderen. Denk hierbij aan de reguliere controle en mondhygiëne, gaatjes vullen, wortelkanaalbehandeling, kunstgebitten en andere prothesen. De ruime vakkennis van onze tandartsen in Zeist zorgt ervoor dat u bij ons terecht kunt voor veel meer dan alleen reguliere tandartsbehandelingen.

Bij onze tandarts in Zeist bent u verzekerd van:

  • Complete zorg voor uw tanden;
  • Ruime vakkennis binnen de praktijk;
  • Ruime aandacht voor iedere patiënt staat hier voorop;
  • Onze tandartspraktijk is een geliefd adres voor kinderen en angstige mensen.

Wilt u inschrijven als nieuwe klant bij een van onze tandartsen in Zeist? Vul dan ons inschrijf formulier in. Bent u al klant, maak dan direct een afspraak. Of heeft u nog andere vragen? Stuur uw vragen dan per e-mail naar clomp@planet.nl of bel naar clomp@planet.nl.

Uw tandarts in Zeist in het Gezondheidscentrum Zeist-West

Onze tandarts in Zeist maakt deel uit van het Gezondheidscentrum Zeist-West. Daar werken wij samen met andere zorgverleners, als huisartsen, fysiotherapeuten, aan de gezondheid van mensen in onze omgeving. Onze praktijkruimte is ruim en comfortabel ingericht, wat maakt dat onze patiënten en wijzelf ons hier thuis voelen.

Binnen de praktijk maken we gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit. Onze tandvervangende producten (kronen, bruggen en prothesen) worden gemaakt door een uitstekend tandtechnisch laboratorium in Woudenberg.

Uw eerste afspraak bij onze tandartsen in Zeist

Heeft u binnenkort een eerste afspraak met onze tandarts in Zeist? Wij raden aan dat u uw verzekeringspas en legitimatiebewijs mee brengt naar deze afspraak. Als u voor het eerst bij ons komt, zal de tandarts in Zeist uw gebit grondig onderzoeken. Vervolgens bespreekt hij met u hoe het met uw gebit gesteld is. Als er een behandeling nodig is, legt hij u uit welke mogelijkheden er zijn en hij vertelt wat de voor- en nadelen daarvan zijn. Er zijn vrijwel altijd meerdere opties mogelijk. De keuze hangt onder meer af van de manier waarop u verzekerd bent voor tandartskosten.

Inschrijven nieuwe klant Maak nu een afspraak Direct bellen