Tandartsenpraktijk Zeist

Zoekt u een tandartsenpraktijk in Zeist? Tandartspraktijk De Clomp is een bloeiende praktijk in Zeist Bij onze tandartsenpraktijk in Zeist kunt u terecht voor algemene tandheelkunde voor volwassenen en kinderen. Denk hierbij aan de reguliere controle en mondhygiëne, gaatjes vullen, wortelkanaalbehandeling, kunstgebitten en andere prothesen. De ruime vakkennis in onze tandartsenpraktijk in Zeist zorgt ervoor dat u bij ons terecht kunt voor veel meer dan alleen reguliere tandartsbehandelingen.

Als u bijvoorbeeld een kunstgebit in Zeist nodig heeft of een van onze andere behandelingen, bent u bij ons verzekerd van:

  • Complete zorg voor uw tanden;
  • Ruime vakkennis binnen de praktijk;
  • Ruime aandacht voor iedere patiënt staat hier voorop;
  • Onze tandartspraktijk is een geliefd adres voor kinderen en angstige mensen.

Wilt u inschrijven als nieuwe klant bij onze tandartsenpraktijk in Zeist? Vul dan ons inschrijf formulier in. Bent u al klant, maak dan direct een afspraak. Of heeft u nog andere vragen? Stuur uw vragen dan per e-mail naar clomp@planet.nl of bel naar 030 – 695 74 30.

Kunstgebit in Zeist

In onze tandartsenpraktijk in Zeist kunt u terecht voor algemene tandheelkunde voor volwassenen en kinderen. Bij een kunstgebit in Zeist wordt vaak een of meerdere tanden en kiezen vervangen. Een kunstgebit vervangt en geheel boven- of ondergebit.

Bij een ‘gewoon’ kunstgebit worden geen wortels van uw eigen tanden of kiezen gebruikt. Bij een overkappingsprothese wel. Deze wortels werken als een soort pijlers onder het kunstgebit en geven het houvast en steun. Meer vragen? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer (030) 695 74 30

Uw eerste afspraak bij onze tandartsenpraktijk in Zeist

Als u voor het eerst bij ons komt, wordt uw gebit grondig onderzocht. Vervolgens bespreekt hij met u hoe het met uw gebit gesteld is. Als er een behandeling nodig is, legt hij u uit welke mogelijkheden er zijn en hij vertelt wat de voor- en nadelen daarvan zijn. Er zijn vrijwel altijd meerdere opties mogelijk. De keuze hangt onder meer af van de manier waarop u verzekerd bent voor tandartskosten.

Inschrijven nieuwe klant Maak nu een afspraak Direct bellen