Tanden bleken Utrecht

Bent u op zoek naar een tandartsenpraktijk waar u uw tanden kan laten bleken? Wilt u mooie witte tanden? En wilt u graag een stralende witte glimlach? Probeer dan eens de bleekbehandelingen van tandartsenpraktijk de Clomp! Tandartsenpraktijk de Clomp is een bloeiende praktijk gevestigd in de omgeving van Utrecht. Hier kunt u onder andere terecht voor een bleekbehandeling voor uw tanden met als resultaat een mooi wit gebleekt gebit. Benieuwd wat uw mogelijkheden zijn wat betreft het bleken van uw tanden bij tandartsenpraktijk de Clomp?

De voordelen van tanden bleken

Na verloop van tijd verkleurt ieder gebit en zullen uw tanden minder wit worden. Door uw levensstijl en eetgewoonten, zoals het drinken van koffie of roken, kunnen uw tanden aan witheid verliezen omdat het tandglazuur in de loop der jaren zal verkleuren. De tanden worden donkerder en vullingen en eventuele gaatjes worden hierdoor meer zichtbaar. Omdat men tegenwoordig steeds langer het eigen gebit behoudt, krijgen ook steeds meer mensen te maken met tanden die verkleuren en een donkerdere tint krijgen. En laten we eerlijk zijn… iedereen wilt toch een mooie witte stralende glimlach? Wanneer uw tanden aan het verkleuren zijn en u het belangrijk vindt om een wit gebit te hebben, dan is het bleken van uw tanden een zeer goede optie. Een bleekbehandeling is zeer effectief en kan op iedereen gebit toegepast worden: hoe donker uw tanden ook zijn verkleurd, tanden bleken kan uw tanden een aantal tinten witter maken.

Wanneer kiest u voor een bleekbehandeling?

  • als u een stralende witte glimlach wilt
  • als u meer zelfvertrouwen wilt door een prachtig wit gebit
  • als u weer zorgeloos wilt lachen zonder uw donkere tanden te verbergen
  • als u een frisse uitstraling wilt
  • als u een witte glimlach wilt én de gezondheid van uw tandglazuur wilt behouden met behulp van onze bleekgel
  • én als u binnen een uur al een duurzaam resultaat wilt zien

Bleekmethoden voor wittere tanden

Wanneer u wittere tanden wilt, dan zijn er verschillende bleekmiddelen die u kunt gebruiken. Tegenwoordig zijn er allerlei middelen te verkrijgen, zoals whitening-gel, thuiskits en whitestrips, die kunt zelf thuis kunt gebruiken om uw tanden een wittere tint te geven. Wanneer men zelf thuis aan de slag gaat, weet men vaak niet wat de nadelen van deze bleekmiddelen zijn en kan het gewenste effect niet bereikt worden. Smeer daarom nooit zomaar iets op je tanden waarvan je niet weet wat de eventuele nadelen zijn. Daarnaast blijken deze ‘thuismiddelen’ vaak ook niet effectief en duurzaam te zijn. Wanneer u een stralende witte glimlach wilt en uw tanden voor een lange tijd witter wilt hebben, dan kunt u het beste kiezen voor het bleken van uw tanden. Onze bleekmethode zorgt voor het gewenste én een duurzaam resultaat!

Waarom uw tanden bleken bij tandartsenpraktijk de Clomp?

Bij tandartsenpraktijk de Clomp kunt u terecht voor het bleken van uw tanden. Wanneer u kiest voor onze bleekbehandeling, bent u ervan verzekerd dat deze behandeling altijd veilig, effectief én duurzaam is. Wij gebruiken de beste en meest effectieve middelen, zoals bleekgel en bleeklampen, om uw tanden een duurzaam wittere tint te geven. Onze medewerkers hebben ruime ervaring met het bleken van tanden en weten daarom precies hoe zij uw tanden het beste kunnen behandelen. Voor een optimaal effect gebruiken wij dan ook mondspreiders en geen bitjes. Hierdoor schijnt het LED-licht direct op uw tanden met bleekgel, wat zorgt voor een beter resultaat. De technieken die wij gebruiken om uw tanden te bleken, zorgen ervoor dat uw tandglazuur niet wordt aangetast en ervaart u geen vervelend gevoel of irritatie aan uw tandvlees of gevoeligheid aan de tandhalzen. Daarnaast bevat onze bleekgel ingrediënten die uw tanden zelfs gezonder maken en beschermen tegen schadelijke invloeden en bacteriën. Wanneer u kiest voor een bleekbehandeling voor uw tanden van tandartsenpraktijk de Clomp, bent u ervan verzekerd dat deze effectief, veilig én duurzaam is. Wij laten u weer lachen met een stralende glimlach!

Uw tanden laten bleken in Utrecht?

Wilt u uw tanden laten bleken in Utrecht? Wilt u weer lachen met een stralende witte glimlach? En bent u daarvoor op zoek naar een geschikte bleekmethode? Of heeft u nog vragen over onze bleekbehandelingen en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag!

Inschrijven nieuwe klant Maak nu een afspraak Direct bellen