Tanden bleken Zeist

Uw tanden laten bleken in Zeist? Wilt u weer lachen met een stralend witte glimlach? Wilt u uw tanden laten bleken door middel van een bleekbehandeling die effectief, veilig én duurzaam is? Dan bent u bij tandartsenpraktijk de Clomp aan het juiste adres! Wij zijn een tandartsenpraktijk gevestigd in Zeist en zorgen met onze bleekbehandelingen ervoor dat u tanden weer wit worden én blijven. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden wat betreft onze bleekmethodes?

Waarom kiezen voor tanden bleken?

In de loop der jaren verliest uw gebit aan witheid. Door verschillende eet- en leefgewoonten, zoals het drinken van koffie en roken, zullen uw tanden een donkerdere kleur krijgen. En zeg eens eerlijk… u wilt toch ook liever een frisse witte glimlach? Tegenwoordig zijn er allerlei bleekmiddelen, zoals whitening-gel, thuiskits en whitestrips, te verkrijgen waarmee u zelf thuis aan de slag kunt gaan. De effectiviteit van deze middelen is niet bewezen. Wanneer u uw tanden een wittere uitstraling wilt geven, dan kunt u het beste kiezen voor een bleekbehandeling bij tandartsenpraktijk de Clomp. Wij maken gebruik van de beste bleekmiddelen, zoals bleekgel die uw tandglazuur niet aantast, die uw tanden een aantal tinten witter maken en zorgen voor een duurzaam resultaat. Daarnaast gebruiken wij mondspreiders in plaats van bitjes, zodat de bleeklamp een beter resultaat geeft. Wilt u dus weer lachen met uw mooi wit gebleekte tanden? Wilt u een bleekbehandeling die effectief, veilig én duurzaam is? Kiest dan voor de bleekmethode van tandartsenpraktijk de Clomp. Wij geven u een wit gebit zodat u met meer zelfvertrouwen weer kunt lachen!

Uw tanden laten bleken in Zeist?

Wilt u graag weer een frisse uitstraling? Wilt u uw tanden laten bleken in Zeist zodat u weer een stralend witte glimlach heeft? Kom dan eens langs bij tandartsenpraktijk de Clomp en wij laten u weer stralen! Heeft u nog vragen over onze bleekbehandelingen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Inschrijven nieuwe klant Maak nu een afspraak Direct bellen