Over tandartspraktijk de Clomp – Tandartspraktijk de Clomp – Zeist

Over tandartspraktijk de Clomp

Tandartspraktijk De Clomp is met liefde opgebouwd door tandarts Elias Marun. In 2008 was hij nog de enige tandarts en was er één behandelstoel. Maar door zijn toewijding en zorgvuldige behandelingen bleef de praktijk steeds nieuwe patiënten aantrekken en werd het huis al gauw te klein. Nu heeft ons team alle ruimte, in het nieuwe Gezondheidscentrum Zeist-West.

Tandarts voor iedereen

Of u nu lachend eens per half jaar op controle komt of al jaren niet durft: onze tandartsenpraktijk biedt iedereen een warm welkom. Dat zit ‘m in ons begripvolle team en in de behandelmethodes die we kiezen. Speciaal voor nerveuze mensen hebben we ons gespecialiseerd in sedatie met lachgas. Zo kan iedereen ontspannen de behandeling ondergaan.

Onderdeel van PDA

Tandartspraktijk De Clomp is onderdeel van PDA, de alliantie van hoogwaardige mondzorgpraktijken. Ons team wordt gefaciliteerd om de best mogelijke mondzorg ‘aan de stoel’ te leveren. Op de achtergrond waarborgt PDA de excellente mondzorg door een strikt kwaliteitsbeleid, optimale praktijkinrichting en -uitrusting, juiste opleidingen voor onze collega’s en de zorg dat we u als patiënt in de vertrouwde omgeving kunnen verwelkomen.