Tandartspraktijk De Clomp | Spoed tandarts
Uw gebit in goede handen
Tandarts in Zeist

Spoed

Bij geval van spoed is het fijn als u snel terecht kan. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met Tandartspraktijk De Clomp als u acute pijn of spoed hebt via 030-6957430. U kunt ook bij ons terecht met spoed als u niet ingeschreven staat in onze praktijk. Ons team met ervaren specialisten staat voor u klaar en zet zich meer dan 100% in om uw klachten te verhelpen. In geval van spoed kan dit al binnen 24 uur gebeuren indien de mate van klachten dit vereist en er plek is. Wanneer u twijfelt of u een spoedgeval hebt, kunt u hieronder meer informatie vinden over verschillende mondaandoeningen.

Vind hier informatie over mondaandoeningen

 

Spoed in avonden en weekenden

Spoedgevallen kun je niet plannen. Wij staan natuurlijk graag voor je klaar, maar buiten openingstijden moeten wij u doorverwijzen. Bel in dat geval 0900-8602. Onze openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 12:30 en 13:00 tot 16:30. Er kunnen mogelijk extra kosten gerekend worden bij het behandelen van uw klachten tijdens een spoedbehandeling bij een andere tandarts. Evalueer uw klachten daarom nauwkeurig.  

 

Is er spoed?

Als u ons belt met een spoedgeval, kunt u een aantal vragen van onze medewerkers verwachten. Wij willen namelijk graag weten wat de ernst van uw klachten is en in welke mate er sprake is van spoed. Op deze manier kunnen wij een goede inschatting maken van wat u nodig heeft. De Clomp handelt met spoed als:

  • U acute en hevige kiespijn hebt. Dit komt weleens voor na een behandeling of ongeval.
  • U een losse tand heeft na bijvoorbeeld een ongeluk, slag of stoot.
  • U last heeft van een nabloeding na een tandheelkundige ingreep.
  • U al enige tijd koorts blijft houden na een tandheelkundige ingreep.
  • Uw wang langdurig opgezwollen is.

Niet ingeschreven bij De Clomp, maar wel spoed?

Ook dan bent u welkom bij Tandartspraktijk De Clomp, zeker ook in geval van spoed. Bel dan welkom in onze praktijk. Bel ons via 030-6957430 en vermeld aan de telefoon dat u niet ingeschreven staat bij onze praktijk. Onze medewerkers kunnen u dan een paar vragen stellen met betrekking tot uw gegevens. Daarnaast vragen wij u om uw legitimatiebewijs en zorgverzekeringspas mee te nemen naar de praktijk. 

Schrijf u in bij De Clomp