Tandarts Zeist | Deskundige mondzorg in Zeist

Tandarts Zeist

Bij Tandarts De Clomp garanderen we een stralende lach. Voor een gezond gebit staan onze ervaren tandartsen, mondhygiënisten en preventieassistenten voor u klaar in onze praktijk in Zeist. Bij ons draait het om vakkundigheid en een persoonlijke aanpak. Door onze expertise zijn we een bekend gezicht in omgeving Zeist. Een plek waar u met een gerust hart naartoe gaat.

Schrijf u in bij Tandarts Zeist

Volledige mondzorg bij uw tandarts in Zeist

Of u nou voor een periodieke controle langskomt of voor acute klachten, bij De Clomp zorgen we voor een warm welkom. Zo zorgen we ervoor dat de wachttijden zo laag mogelijk zijn en dat we uw klachten zo snel kunnen verhelpen. Is er spoed? Neem dan meteen contact op met ons. De meest voorkomende klachten kunnen we vaak in onze praktijk in Zeist behandelen met uw vertrouwde tandarts. Zo behandelen onze tandartsen wortelkanaalbehandelingen, het inmeten of repareren van een kunstgebit of het zetten van kronen en bruggen. Maar nog liever voorkomen we dat u klachten krijgt, dus verzorgen onze mondhygiënisten uw gebit nauwkeurig en geven zij u tips om uw gebit gezond te houden. 

 

Tandarts De Clomp in Zeist is expert in:

    • Periodieke gebitscontroles om klachten aan uw gebit te voorkomen
    • Wortelkanaalbehandelingen
    • Het repareren of inmeten van een kunstgebit
    • Advies over de beste mondzorg voor thuis
    • Mondzorg bij onze mondhygiënisten

Persoonlijke aanpak

In onze tandartsenpraktijk in Zeist doen we er alles aan om u zich thuis te laten voelen. Voor spoedgevallen proberen we u nog dezelfde dag te behandelen. We vragen u kritisch te kijken naar hoeveel spoed uw klachten hebben, zodat we samen kunnen kijken wanneer we een afspraak kunnen plannen. Ons personeel kan daarnaast goed omgaan met gestresste bezoekers. We snappen dat de tandarts spannend kan zijn en leggen daarom goed uit wat we doen. Zo komt u er ook achter dat stress helemaal niet nodig is. 

Schrijf u in bij Tandarts Zeist

Inschrijven bij Tandarts De Clomp

Wij verwelkomen u graag in onze tandartsenpraktijk. U kunt zich eenvoudig inschrijven bij Tandarts De Clomp in Zeist via het digitale inschrijfformulier. Door uw gegevens in te vullen, kunnen wij uw inschrijving en uw zorgverzekering in orde maken. We vragen u om uw vorige tandarts in te lichten van deze overstap naar Tandarts De Clomp. Heeft u vragen over de inschrijving? Bel ons dan Tel:030–6957430.

Schrijf u in bij Tandarts Zeist