Tandarts omgeving Driebergen en Zeist | Persoonlijke aanpak
Header afbeelding

Tandarts omgeving Zeist en Driebergen

Schrijf u in bij Tandartspraktijk De Clomp

Voel u thuis bij onze tandartsenpraktijk in Zeist. Ons team aan tandartsen, mondhygiënisten en assistenten is ervaren en geeft extra aandacht aan de persoonlijke aanpak. Zo leggen we duidelijk uit wat we doen en waarom bepaalde behandelingen nodig zijn. Via ons digitale inschrijfformulier kunt u uw persoonsgegevens achterlaten en u zo inschrijven voor onze praktijk. Is er spoed of heeft u een vraag? Bel dan met 030-695743. Met onze persoonlijke aanpak zijn we een vertrouwd gezicht in Zeist en Driebergen.

Schrijf u in bij Tandartsenpraktijk De Clomp 

 

Vakkundige mondzorg in Driebergen en Zeist

In de omgeving Zeist en Driebergen zijn we een bekende partij voor periodieke controles, spoedbehandelingen en professionele behandelingen. Ons hele team staat voor u klaar. Zo beschikken onze tandartsen en mondhygiënisten over ruime ervaring en deskundigheid om uw gebit grondig te controleren. Heeft u klachten of zijn er complicaties te zien? Dan adviseren we u over welke behandeling het best past. Veel van deze behandelingen voeren we uit in onze eigen praktijk in Zeist. Is er spoed? Bel dan meteen naar 030-695743. Ook als u niet ingeschreven bent, kijken we naar de mogelijkheden om u zo snel mogelijk te behandelen.

Mondzorg met een persoonlijke aanpak

  • Voorkom gaatjes en andere klachten met de juiste mondzorg
  • Meerdere tandartsen en dus kortere wachttijden
  • Spoedbehandelingen mogelijk
  • Professioneel team
  • Extra aandacht bij angst
  • Behandeling voor tanden bleken

Voel je thuis bij De Clomp

Een persoonlijke maar professionele aanpak, daarom zijn we een bekende praktijk in omgeving Zeist en Driebergen. Dat merkt u aan de telefoon, maar ook in onze praktijk. We hadden een dossier bij waardoor onze tandartsen in een oogopslag zien hoe uw gebit er vorige keren uitzag. Zo begint u niet iedere controle weer bij 0. Ook proberen we alles zo duidelijk mogelijk uit te leggen zodat u weet waarom er bepaalde behandelingen nodig zijn. Bent u angstig? Dan stellen we u graag gerust. Want mondzorg is voor iedereen. 

Schrijf u in bij Tandartsenpraktijk De Clomp